Kom paaseieren zoeken en beschilderen

Paasweekend

In het paasweekend liggen er weer een groot aantal eieren verstopt in het buitenmuseum van het Afrika Museum!

Niet alleen traditionele eieren die je kunt beschilderen, maar ook tien bijzondere zeepsteen-eieren uit Kenia. Gebruik je speurneus en wie weet ga je wel met een van de mooiste eieren naar huis.

Reis daarnaast met de gids mee langs diverse Afrikaanse gewoonten en gebruikten, zowel binnen als buitenshuis.

Creatieve workshop

In en rond het museum worden diverse activiteiten georganiseerd. In de creatieve workshop kunnen de gevonden eieren beschilderd worden met Afrikaanse symbolen. Uiteraard zullen ook de chocolade-eieren niet ontbreken.

Rondleiding ‘Van binnen naar buiten’

In het Afrika Museum is van alles te zien: van maskers en schilderijen tot complete woonerven in het buitenmuseum. Maar wat betekenen deze voorwerpen eigenlijk? Tijdens deze rondleiding vertelt een museumdocent de verhalen achter belangrijke objecten en dorpen in het museum.

• Wanneer:16 & 17 april 2017
  • Tijdstip paaseieren zoeken: 10:00 - 17:00 uur | Alle leeftijden