Nieuwsbrief

Helaas gaat er wat mis met het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief, stuur een mailtje naar webteam@wereldculturen.nl als je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. Wij proberen het zo snel mogelijk op te lossen, excuses voor het ongemak.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tentoonstellingen, activiteiten en nieuws van het Afrika Museum.

•  * Vul het antwoord op de controlevraag in)
  •  *

•

• Algemeen: nieuws over tentoonstellingen, activiteiten, museumshop en collectie. Verschijnt 10 tot 12 keer per jaar.
  • Familie: nieuws voor families met kinderen, activiteiten schoolvakanties en interessante weetjes. Verschijnt elke schoolvakantie.
  • Onderwijs: informatie over ons educatief aanbod voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Verschijnt 2 tot 4 keer per jaar.
  • Symposia en debatten: events en onderzoek van het Research Center for Material Culture, de onderzoekstak van het Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde. Verschijnt 6 tot 8 keer per jaar.