Reserveren schoolgroepen/ Praktische informatie

Reserveren en informatie

Reserveer jouw schoolbezoek aan het Afrika Museum via ons online formulier. Maak een keuze uit de volgende soorten onderwijs:

Basisonderwijs
Voortgezet onderwijs

Voor meer informatie en om een (groeps)bezoek te reserveren, kun je bellen met onze reserveringslijn: 088 00 42 900, op dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Of stuur een e-mail naar: reserveren@afrikamuseum.nl.


Voordelig busvervoer

Met het Kids Groepsticket van Breng reis je voordelig met de bus naar het Afrika Museum. Per ticket van €22,- kunnen maximaal 15 kinderen en 3 begeleiders reizen. Het opstappunt is afhankelijk van de locatie van de school.

a. De bus rijdt van school naar het museum, en omgekeerd.
b. De bus rijdt van Nijmegen CS naar het museum, en omgekeerd.

Neem contact op met de afdeling Reserveringen van het Afrika Museum om de mogelijkheden voor jullie school te bespreken: reserveren@afrikamuseum.nl.  


Begeleiders

De toegang voor begeleiders van onderwijsgroepen is gratis. Hieronder staat het minimale aantal begeleiders per groep; meer begeleiders zijn altijd welkom.

Basisonderwijs: 1 begeleider per 6 kinderen
Voortgezet onderwijs: 1 begeleider per 10 kinderen


Eten en drinken

Eten en drinken is alleen toegestaan in het buitenmuseum.


Toegankelijkheid

Voor leerlingen met een fysieke beperking is het museum goed toegankelijk. Wij verzoeken je om bij de boeking dit duidelijk te vermelden.