Paas- en Keniaanse zeepsteeneieren zoeken in Afrika Museum

zondag 16 en maandag 17 april

In het paasweekend ligt er een groot aantal paaseieren verstopt in het buitenmuseum. Niet alleen chocolade eieren, maar ook tien bijzondere zeepsteen eieren uit Kenia. Gebruik je speurneus en wie weet ga jij wel met een van de mooiste eieren naar huis. Reis daarnaast met de gids zowel door het binnen- als buitenmuseum langs Afrikaanse gewoonten en gebruiken.

Creatieve workshop

Ga zelf aan de slag tijdens de creatieve workshop, en beschilder de paaseieren met de mooiste Afrikaanse symbolen.

Rondleiding ‘Van binnen naar buiten’

In het Afrika Museum is van alles te zien: van maskers en schilderijen tot complete woonerven in het buitenmuseum. Maar wat betekenen deze objecten en voorwerpen eigenlijk? Tijdens deze rondleiding vertelt de museumdocent de verhalen achter belangrijke objecten en dorpen in het museum.

Vier Pasen in het Afrika Museum

• zondag 16 en maandag 17 april 2017
  • 10.00 – 17.00 uur
  • Alle leeftijden